Kerekes Anna cikkei

Összesen: 62 db cikk

Kerekes Anna: Valamiben hinni kell

WMN Life – 2022. július 18. – KAA

„A művészet terápiás hatása abban rejlik, hogy az életről, annak mélységéről, sűrűségéről, az emberi psziché bonyolultságáról beszél. Olyan élményeket, érzelmeket, emlékeket hoz felszínre, amelyeken mindannyian osztozunk, akik az emberi faj tagjai vagyunk. A születésünktől a halálunkig.” – Pszichológus szerzőnk arról ír, mely művészeti alkotásokból tanult legtöbbet az emberi lélekről.

Ismerd fel a sarlatánokat! – Innen tudhatod, hogy jó, etikus és valódi pszichológushoz kerültél

WMN Life – 2022. július 11. – KAA

Pszichológus szerzőnk elárulja, milyen terápia címen futó jelenségektől áll égnek a haja, és kik azok a „szakemberek”, akiktől óvakodni kellene szerinte:

Köddé vált emberek, avagy felszívódni szakítás helyett

WMN Life – 2022. június 28. – KAA

Eltűnni egy kapcsolatból, mintha soha semmi köze nem lett volna a másikhoz. Miért tesz valaki ilyet? És hogyan szerezheti vissza az önbecsülését az, akit ghostingoltak?

„Mit fél ennyire, a neheze majd a szülés után jön!” – Kiszolgáltatottan és megalázva a nőgyógyászati kengyelben

WMN Egszsg – 2022. június 20. – KAA

„Az a fajta kiszolgáltatottság, amit akkor éreztem, amikor deréktól lefelé meztelenül, széttárt lábakkal, a hátamon feküdtem egy kengyelben, és egy olyan idegen férfi vizsgálódott a lábam között, aki tiszteletlen, goromba volt velem, vagy semmibe vette az érzéseimet…” – Miért ismerős ez sokunknak, és hogyan lehetne másképp? Erről írt Kerekes Anna.

Kerekes Anna: Ezért jó középkorú anyaként randevúzni!

WMN Life – 2022. június 4. – KAA

„Ebben a korban és ilyen életkörülmények között már nem nagyon van helye a játszmázásnak, taktikázásnak” – hogy csak egy okot említsünk, ami miatt középkorúként jobb randizni, de van itt még sokkal több is:

< 1 2 3 4 5 6 7 >