Iliás-Nagy Katalin cikkei

Összesen: 80 db cikk

Hagymaszagú kányazsombor nyersen, bodzavirág rántva – ehető vadnövények túráján jártunk

WMN Egszsg – 2023. május 11. – INK

A legfontosabb szabály, hogy csak azt szedjük le, gyűjtsük be, amit biztosan ismerünk, százszázalékosan be tudunk azonosítani! – figyelmeztet szerzőnk, aki az ehető vadnövények nyomába eredt.

Édenkert a ház körül: leáldozott a nyírt gyep-tuja divatnak, éljen az erdőkert!

WMN Life – 2023. április 30. – INK

Végre eljött az ideje a hívogató, csalogató, ölelő, burjánzó kerteknek… csak kicsit másképp, mint ahogy az elmúlt években gondoltuk. Hallottatok már az erdőkertről? Ha nem, bemutatunk nektek egyet (újra), ami már hétéves volt az ottjártunkkor, és nemcsak a szépségével, hanem a fenntarthatóságával is lenyűgözött minket.

Mesebeli szalmaházba költözni igenis lehetséges (és érdemes is)!

Holnap – 2023. március 27. – INK

Környezetkímélő, kényelmes, szép és nem fújja el a farkas: mi az? Szalmabálaház: a jövő (és jelen) építészetének egyik nagy lehetősége.

Ilyen egy Fedél Nélkül-árus egy napja: A legpompásabb az, hogyha reggel még felébredek

WMN Life – 2023. március 7. – INK

Ismerjétek meg Szuna Istvánt, akivel talán már összefutottatok ti is a Jászai Mari téren, ahol a Fedél Nélkült árulja hóban, fagyban, nagy melegben, stroke után… hosszú évek óta. Iliás-Nagy Katalin vele töltött egy napot.

„A vizsgálóasztalon rám zuhant a vakolat” – Mégis mi történik a magyar egészségügyben?!

WMN Egszsg – 2023. február 24. – INK

Várólisták, lepukkant kórházak, alacsony színvonalú ellátás az állami egészségügyben, amelyből aki teheti, menekül. Miközben a magyarok egészségi mutatói a legrosszabbak közé tartoznak az EU-ban. Mi ennek az oka? Ennek járt utána Iliás-Nagy Katalin.

< 1 2 3 4 5 6 7 >