Iliás-Nagy Katalin cikkei

Összesen: 32 db cikk

Eszed, iszod, kened, ami a Bazi nagy görög lagziban a Windex, az nekem az ecet

WMN Life – 2021. október 17. – INK

Iliás-Nagy Kati óriási ecetrajongó, és most elmondja, mi mindenre használja (egy csomó pénzt és mérget spórolva ezzel) azon kívül, amire általában szokás. Szuper tippek, olvasd el:

„Ha más gyerekével is törődsz, a magadénak teremtesz élhetőbb világot” – Hagyományőrzés, fenntarthatóság, közösségépítés bohém módra

WMN Life – 2021. október 5. – INK

Ismerjétek meg Kocsis Angélát, aki ágytakaróból menyasszonyi ruhát, használt ruhából mindenféle csodát, az emberekből pedig közösséget alkot:

Én szedjem össze a mások mocskát!? – Takarítás kontra világmegváltás

WMN Life – 2021. szeptember 18. – INK

„Nekünk még jutott egy utolsó darab papír, egy korty tej a kávéba, egy szelet kenyér. Nekünk jut ivóvíz, meleg szoba és hibrid autó. A többi nem a mi problémánk. Egy másik ember, egy másik ország, egy másik generáció problémája. Vagy mégsem? A sok-sok »másvalaki problémája« előbb-utóbb összeér…” Iliás-Nagy Katalin gondolatai a takarítási világnap kapcsán, olvasd el!

„Úgy alkotni, mint egy gyermek!” – Könyvtárosból keramikus, életváltás felnőtt fejjel

WMN Life – 2021. szeptember 12. – INK

Kiss Gabi fazekas-keramikust annak idején nem vették fel a művészeti iskolába. A múzsa azonban nem hagyta nyugodni, ma már alkotó, sőt tanár. Ismerjétek meg a történetét:

Ami kint, az van bent – A széklettranszplantációtól az egészséges bélflóráig

WMN Egszsg – 2021. augusztus 27. – INK

Az antibiotikumok kora lassan lejár, egyre gyakrabban találkozhatunk annak ellenálló baktériumokkal. Erre lehet megoldás egy olyan orvosi módszer, amely elsőre talán ellenérzést vált ki belőlünk, de valójában már régóta vizsgálják, és sokkal inkább megfelel a természetes egyensúly elvének.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség