Dián Dóra cikkei

Összesen: 195 db cikk

„Nem érdekel a hírnév, mert soha nem lehetsz eléggé híres” – Ewan McGregor 50 éves!

Kult – 2021. március 31. – DD

Mi van, ha nincs fordulat, szerencsés véletlen, sordöntő válaszút, világra szóló botrány, csak a kemény, jól elvégzett munka van és annak jutalma: a kiérdemelt hely a legjobbak között? Mert Ewan McGregorral ez a helyzet.

Szaranyák, szerelmek, és a szundítás világnapját nekünk! – Efféle ünnepekre vágynak a WMN szerzői

WMN Zizi – 2021. március 26. – DD

Ma van a „hozd létre a saját ünnepedet” világnap, mi pedig eleresztettük a fantáziánkat, és összeszedtük, a szerkesztőségből ki milyen ünnepet vezetne be. Te melyiket ünnepelnéd szívesen? És milyen lenne a te világnapod?

Mi a különbség a női és férfi vállalkozók közt? A Covid-válság rávilágított…

WMN Ügy – 2021. március 24. – DD

Bár egyre több a női vállalkozó, de még mindig egy csomó hátránnyal kell megküzdeniük a férfiakhoz képest, és számos tényező miatt nem tudják kifutni magukat. Márpedig amíg ez nem változik, és a gazdasági szerepük nem erősödik, addig a politikai döntéshozatalra sem lehet nagyobb befolyásuk.

„Mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék”: ki vagy a Hupikék törpikékből? – WMN-kvíz

WMN Play – 2021. március 24. – DD

„Nótata, Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla, Ügyi, Dulifuli, Okoska” – Te ki vagy a Hupikék törpikékből? (És nagyon szívesen az instant dallamtapadást!)

„Ne csak nekünk legyen jó, hanem a természetnek is” – Így ápolják a bőrüket a WMN Z generációs szerzői

WMN Life – 2021. március 23. – DD

Hosszú időbe, és sok kísérletezésbe telik, amíg az ember fiatal felnőttként megtanulja, mire van szüksége az arcbőrének, és leszokik a különféle bűnökről (úgy is mint sminkben való elalvás és társai). A mai Z generációs fiatalok azonban ennél még tovább mennek, nekik már az is szempont, hogy a választásuk minél kevesebb terhet jelentsen a környezet számára.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség