Dián Dóra cikkei

Összesen: 322 db cikk

A Lánchídnál lévő alagút azért van, hogy oda tolják be a hidat esőben – 10 + 1 tréfás hülyeség, amit a szüleink hitettek el velünk

WMN Zizi – 2022. április 22. – DD

És nektek milyen vicces hülyeségeket adtak be a szüleitek? Esetleg ti vetettetek be őrületes baromságokat egy-egy helyzet kezelésére? Írjátok meg nekünk kommentben!

WMN-kvíz a maradék sonka mellé: mennyit tudsz a húsvétról?

WMN Play – 2022. április 18. – DD

Az ünnep utolsó napján töltsétek ki az elmúlt napokról szóló kvízünket, hogy kiderüljön, nem csak úgy a levegőbe folyt az ünneplés!

Kadarkai Endre: „Nem zavar, ha modoros vagyok, a valamilyen mindig jobb, mint a semmilyen” – Te+én Gyárfás Dorkával

Te + én – 2022. április 15. – DD

Közkívánatra: Gyárfás Dorka ezen a héten Kadarkai Endrét kérdezi arról, hogy mitől jó szerinte egy interjú, hogy hány évesnek érzi magát, és hogy sajnál-e valamit a múltjából. Az is kiderül, hogy Endre mindenhova zakóban megy-e. Nézzétek meg a Te+én legújabb adását, érdemes:

Ahol mindent be lehet szerezni, amiért börtön jár: az internet sötét oldala

Júzer – 2022. április 12. – DD

Amit mi, hétköznapi felhasználók elérhetünk a számítógépünk és a telefonunk böngészőjével, az az internet kevesebb mint tíz százaléka. Ez is több milliárd oldal, ám ennél jóval többet tartalmaz az úgynevezett deepnet, aminek a mocskos része a bűnügyi hírekben olykor emlegetett dark web, ahol minden és bármi megtalálható: drogok, fegyverek, pornográf tartalmak gyerekekről, lopott adatok… Dián Dóri írása:

„Csoda, hogy még van bőr a képemen!” - Egy fiatal nő botladozásai a tudatos arcápolás felé vezető úton

WMN Egszsg – 2022. április 11. – DD

A bőrünk a legkiterjedtebb érzékszervük, ráadásul az arcunk folyamatosan ki van téve mindenféle környezeti hatásnak, így különösen fontos, hogy megfelelően ápoljuk. Dián Dóri – szakértő segítségével – összeszedett minden fontos információt ahhoz, hogy te is tudatos arcápoló lehess:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség