Dián Dóra cikkei

Összesen: 267 db cikk

„Amíg a tanórán »játszó« gyerekeket nem lehetőségnek, hanem fegyelmezési feladatnak tekintjük, addig a kreativitásukat gátoljuk” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021. november 4. – DD

A fantasztikus Sakkpalota-módszer röviden és leegyszerűsítve: játékos kreativitás- és készségfejlesztés az iskolában. Íme, a módszer alkotója és fejlesztője, Őryné Gombás Csilla, és válaszai az utolsó kör bemelegítő kérdésre a szombati Hello, WMN! előtt:

Tá ti tá ti, ti ti, tá tá – Minden, amit a morzekódról tudni szeretnél

Júzer – 2021. november 4. – DD

Az ebéd közben az agyadat is megtornáztatnád? Hagyd a keresztrejtvényt, inkább tanuld meg a morzekódot, ami sokkal egyszerűbb, mint gondolnád!

„Sok még a tennivaló a nők helyzetének javításával kapcsolatban” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021. november 1. – DD

November 6-án újra jelentkezünk egy szuper Hello, WMN! videós beszélgetéssel, de addig is olvassátok el Kondorosi Éva válaszait a bemelegítő kérdésekre:

„A begyöpösödött társadalmi elvárások sugallják, hogy van, ami a lányoknak való, és van, ami nem” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021. október 29. – DD

Újra lesz végre Hello, WMN! November 6-án, rendhagyó módon a YouTube-csatornánkon láthatjátok majd. Ahogy már megszokhattátok, a beszélgetés előtt bemelegítő körkérdéseket teszünk fel a vendégeinknek. Nincs ez másképp most sem, elsőként Tapasztó Orsolya fizikus, a népszerű @nemakarokbeleszólni oldal egyik alapítója válaszol.

Milyen halloweenjelmez illik hozzád? – WMN-kvíz!

WMN Play – 2021. október 29. – DD

Két nap múlva halloween, töltsd ki a jelmezkvízünket:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség