Milanovich Domi cikkei

Összesen: 41 db cikk

Az emberi viselkedésen múlik a világ sorsa – Hogy vagyunk és hogy leszünk 2022-ben a pszichológusok szerint?

WMN Life – 2022. január 9. – MD

Kiadta éves trendjelentését az Amerikai Pszichológiai Társaság. A lista izgalmas látlelet a világ jelenlegi állapotáról, de arról is sokat elárul, hogyan boldogulhatunk benne a jövőben. Érdemes rászánni tíz–tizenkét percet, és átböngészni ezt az összefoglalót, annál is inkább, hogy az elmúlt két év tükrében nagyon úgy tűnik: az emberiség több nagy problémájára a lélektan adhat választ.

Kicsi, szép és teljesen haszontalan – A női zsebek szexista története

Kult – 2022. január 8. – MD

Több politika fér el a női zsebben, mint gondolnád. A mobilodat meg viheted a kezedben, vagy vásárolhatsz egy retikült (hát, hiszen egy nő retikül nélkül nem nő… ugye), míg a férfiakat gyakran semmi sem korlátozza a szabad mozgásban. De vajon hogyan és miért alakultak olyanná a női zsebek, amilyenné? Milanovich Domi írásából kiderül.

„Többet ésszel, mint akaraterővel” – Ha változtatnál, ezek a pszichológiai elméletek segítenek

WMN Life – 2022. január 4. – MD

Minden harmadik újévi fogadalom még február elseje előtt kifullad. Ha te is sokszor nekifutottál már, mégsem sikerült, akkor idén esetleg próbáld meg máshogy! Ahelyett, hogy kizárólag az akaraterődre hagyatkoznál, értsd meg jobban a szokásaid működését, és támogasd meg több oldalról a folyamatot. Ebben segít ez a cikk. Nem csak januárban.

Tíz káprázatos LMBTQ-pillanat, amely az idei nehéz évben is reményt adott

WMN Ügy – 2021. december 30. – MD

Bár a közösséget további súlyos jogfosztások érték, rengeteg ember megmutatta: igenis fontos számára az elfogadás, a sokszínűség és a szeretet. Összegyűjtöttük, milyen élményekből merítünk erőt 2022-re.

Következő állomás: 2022! – Így csekkolj be magadnál, hogy lelkileg is biztosan megérkezz

WMN Life – 2021. december 29. – MD

Ünnepeld meg a sikereidet, tanulj a hibáidból, és szerezz lendületet egy ingyenes évtervező füzet segítségével! A YearCompass három jóbarát ötletéből mára világméretű mozgalommá vált. Az egyik alapítót, Békéssy Lászlót kérdezte hasznos tippekről Milanovich Domi.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség