Mindent bele!
Mindent bele!

Mindent bele! videós podcast: Őszintén az elektromos autózásról

Mindent bele! – 2023.11.27. – TF

Tényleg űrszemét lesz az akkumulátorokból, és kigyulladnak az elektromos autók? Röviden: nem. Hosszabban és ennél sokkal izgalmasabban felhasználók és szakemberek beszélgetnek a legfrissebb Mindent bele! podcastunkban. És nem, nem állítjuk, hogy mindenkinek most azonnal elektromosra kellene váltania.

A megtakarítás nem (csak) pénzkérdés – Mindent bele! podcast a pénzről

Mindent bele! – 2023.11.07. – TF

Az, hogy hogyan bánunk a pénzzel, mennyire múlik azon, amit gyerekkorunkban láttunk a szüleinktől? Van különbség a férfiak és a nők pénzügyi hozzáállása között? Fiala Borcsa és Krajnyik Cintia mellett szakértőt is kérdeztünk.

A malacpersely evolúciója, avagy így neveljünk gyerekeinkből pénzügyileg tudatos felnőtteket

Mindent bele! – 2023.06.09. – KAd

Hány éves kortól legyen a gyereknek saját bankkártyája? (Fontos-e egyáltalán, hogy legyen neki?) Hogyan készítsük fel a felnőtt élet pénzügyi kihívásaira? Fontos kérdések, amelyekre szakértő bevonásával kerestük a választ egy podcast-beszélgetésben. Most az összefoglalót olvashatjátok el:

Muszáj legyőznünk a szorongást, ha nőgyógyászati vizsgálatokról van szó! – Mindent bele! podcast

Mindent bele! – 2023.05.30. – KC

Sokan ódzkodnak a nőgyógyászati szűrésektől, pedig hihetetlenül fontosak, nemcsak a megelőzés szempontjából, de egy adott probléma esetén különösen. Hallgassátok meg legújabb podcastunkat a témában, és ha aktuális, foglaljatok időpontot egy vizsgálatra!

Hány éves kortól felnőtt egy gyerek az ágyban, a bíróságon, és úgy egyáltalán? – Mindent bele! podcast

Mindent bele! – 2023.05.23. – KC

Meddig tekinthető egy gyerek gyereknek a törvény szerint, legyen szó a szexről vagy akár a büntetőjogi felelősségéről? Mit jelent az akceleráció, és milyen veszélyekkel jár, ha nem biztosítunk megfelelő felvilágosítást a fiatalok számára? Hihetetlenül fontos kérdések a Mindent bele! legújabb adásában!

„Nagyon sok az irreális elvárás a női nemi szervekkel kapcsolatban” – Mindent bele! podcast az intim egészségről

Mindent bele! – 2023.05.16. – KC

A Mindent bele! podcast legújabb adásában Deli Csenge, Filákovity Radojka és Milanovich Domi beszélgetett kendőzetlenül Krajnyik Cintiával az intim egészségről, a női nemi szervekről, és az ezekhez kapcsolódó tabukról és szégyenérzetről.

„Jóval kevesebb egóharc van a női vezetők között” – Mindent bele! podcast

Mindent bele! – 2023.05.09. – DTK

A címben szereplő állítás nem az egyetlen erős mondat ebben a beszélgetésben. De hát mit is várhat az ember egy olyan podcasttól, amelyben négy határozott nő szerepel? Érdemes őket meghallgatni: a Mindent bele! podcast műsorvezetője ezúttal D. Tóth Kriszta, vendégei Oltai Kata művészettörténész, Balázsi Katalin anyagtudós és Zakariás Fruzsina közgazdász.

A greenwashingról, vagyis zöldre festésről – WMN Mindent bele! podcast

Mindent bele! – 2022.12.13. – TF

Vajon mit jelent, ha egy terméken azt olvasod, „életbarát”? Vagy „foszfátmentes”? Esetleg látsz a csomagoláson egy kis levelet, fát? Biztosra veheted, hogy a megvásárlásával nem növeled az ökológiai lábnyomodat? Sajnos egyáltalán nem. Erről beszélgettünk szakértő segítségével.

< 1 2 3 >