1. Jó nagy monitor, mert nem látok

Ez azért nagyon fontos, kedves Jézuska, mert nagyon sokat nézem a gépet, gyakorlatilag egész nap azt bámulom, és a szemem, ami egyébként is nagyon rossz (csak mondom) estére már sajog. Kérlek, hozz egy szemkímélő képernyőt, amelyen jó nagyok a betűk, és a szerkesztőfelületünket is jobban látom, hogy a rabszolgamunkában megfáradt látóidegeim megpihenhessenek egy szélesebb és nagyobb felbontású monitor ölében.

2. Lakk Tablet-tok, mert szép

Ez a csodacsillogós, lakk Réka Vágó tablettok egyből a szívem csücske lett, de nemcsak azért, mert illik ehhez a finom és visszafogott lakkcsizmácskámhoz, hanem, mert nagyon szép. Ráadásul tényleg úgy érzem, hogy kevesebb lenne a világ (és a szorgos dolgozóasztalom is sivárabb volna), ha nem tehetném rá ezt a táskát.

3. És akkor már szükséges a belevaló tablet is

Mert mi értelme volna az imént említett csodás táska létezésének, ha nem tölteném meg tartalommal? Igazam van, ugye? De mivel nem értek a tabletekhez, ezért segítsetek, légyszi kiválasztani, az a lényeg, hogy fehér (vagy piros!) színben pompázzon, és ne legyen rajta alma.

A cikk a hirdetés után folytatódik!

4. A kis fülemben a hangokat letompító (vagy teljesen elcsendesítő) szerkezet

Remélem, EZ a cucc olyan, hogy kizárja a főszerkesztővel főszerkesztő-helyettessel kánonban harsogó sales-vezetőnket is. (Írja ezt a szerkesztőség leglármásabb tagja... - a szerk.)

5. Csinos flamingós egérke

Hát nem tündéri? Hát nem édes? Hát én nem tudok enélkül dolgozni. Mindenki higgye el nyugodtan, hogy ezzel a kisegérrel sokkal jobban megy majd a munka, és szárnyal az ihlet. Ha belenézek a kis flamingók szemébe, máris sokkal szorgosabb leszek. Kérlek, járj el az ügyemben, kedves Jézus!

+1 Jaj, de szép! Mi ez? Egy ilyen kell nekem otthonra is:

Szinte egészen elképesztő mennyire illeszkedik az én szerény, minimalista ízlésvilágomba. Már-már könyörög otthonom puritán enteriőrje ezért a csodálatos szerkezetért... ide vele!

Pacsi, Jézus!

Szentesi

Ha érdekel bennetetek, hogy a Notebookspecialisták milyen monitort és tabletet választottak ki nekem (én már tudom), akkor KATT IDE!

Kép: iStock by Getty Images