Mégmégmég

Egy életen át csúcson lenni – Isten éltesse még sokáig Törőcsik Marit!

Kult – 2017. november 23. – GyD

Törőcsik Mari már rég nemcsak színész, hanem intézmény, legenda és híd mindenféle oldal között – jóformán az egyetlen ember a magyar közéletben, akinek szinte mindenki szemében hitele és tekintélye van. És emellett a legnagyobb harcos.

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.

Legkedveltebb

Videó

Anger Zsolt: „Olyan ember van mellettem, akinek mindent bátran elmondhatok” –Elviszlek magammal

2017. november 22. – SZL

Igen, az Aranyélet folytatásáról is kérdezte DTK Anger Zsoltot. Meg a clebkedésről, a szerelmeiről, a nemrég elhunyt apukájáról és a színházigazgatói ambícióiról. Itt a friss Elviszlek magammal, és benne: Anger Zsolt színész-rendező.

Fischer Iván: „Nem tudunk felhőtlenül örülni egymás sikerének” – Elviszlek magammal

2017. november 15. – SZL

Miért érzi úgy, hogy bevándorlóknak kell Kakaókoncertet tartania? Mit szólnak a Budapesti Fesztiválzenekar tagjai vezetőjük közéleti nyilatkozataihoz? Miként lehet kordában tartani egy száztagú művészegyüttest? Mit kezd azokkal, akik a BFZ alapításakor egy kanál vízben meg tudták volna fojtani őket? És mi a helyzet magyar nemzeti büszkeséggel? Itt a friss elviszlek, és benne Fischer Iván Kossuth-díjas karmester.

Marsalkó Dávid „Halott Pénz”: „Haszontalannak érzem magam, ha nem csinálok egyszerre ötven dolgot” – Elviszlek magammal

2017. november 8. – SZL

Mennyit változtat a siker egy nyurga, gátlásos, vörös hajú fiún? Hogyan lesz egy hétéves, a zeneiskolából eltanácsolt gyerekből az ország egyik legnépszerűbb hiphop előadója? És vajon meddig kísért egy zenészt egy-egy jellegzetes dalszöveg? „Segges csávóságon” túl, Arénakoncerten innen: az Elviszlek magammal vendége: Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekarból.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >