-

 1.

A tűzön is átgyalogolnék a lányomért. Na jó, talán TŰZÖN nem, mert az veszélyes. De egy szupernyirkos szobán simán átmennék. Nem túl nyirkoson persze, a hajam miatt...

2.

Megtanítottam a lányomnak, hogy a Nap azért megy le minden áldott este, mert iszonyú dühös rá. Azt hiszem, hamarosan írok egy gyereknevelési könyvet is.

3.

A lányom még csak hat hónapos és már rajzol. Ki is tenném a képeit a hűtőre, ha nem lennének olyan randák.

4.

A lányom épp most tüsszögött bele az ásító számba. Rohadt elégedettnek tűnt. De lássuk, ki nevet a végén. Egy nap majd neki kell eltemetnie engem.

5.

IMÁDOM a lányomat babaruhákba öltöztetni. Azok az icipici rózsaszín rugdalózók! Az aprócska fehér zoknik! A fekete bőrmaszk... Cukiság a köbön!

6.

Nincs is jobb annál, mint egy teljes reggelt azzal tölteni, hogy miközben a lányom szemébe bámulok, azt suttogom: „Ezt nem fogom kibírni.”

7.

Imádok gyerekversikéket fabrikálni a lányomnak. Az egyik kedvence: „Kisütött a nap, gyere, itt van ap...”, a másik pedig: „Trillilili-trallalala, mindenki meghal nannnannna!”.

8.

Boldog szülinapot az én drága kicsi lányomnak! Szomorú vagyok, hogy elveszítettem a szüzességem. De hálás, hogy van egy lányom.

9.

Apák napján a lányom rám mosolygott.

Csak erre az ajándékra volt szükségem, miközben összepakoltam a cuccaimat, és leléptem hat évre, hogy könyvet írjak az apaságról.

10.

Nem nehéz kiválasztani egy igazán tökös tetkót egy kisgyerek számára. Az igazi kihívás: találni valakit, aki meg is csinálja.

11.

Fontos, hogy a szülők néha kivegyenek egy kis szabadságot és kikapcsolódjanak. Még akkor is, ha kicsit lelkiismeret-furdalásod van, amikor 14 évvel később visszatérsz.

Kiemelt képünk forrása: Getty Images/ Steven Ferdman / Stringer