VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Egymás mellett, mindenen át – Veled is megtörténhet

VIM – 2016.07.23. – WMN

Elveszíteni és nyerni. Valakit és valamit. Szívfájdítóan szép írás két nő... barátságáról.

Az apám, aki akkor nem tudott apa lenni

VIM – 2016.07.16. – WMN

„Emlékszem, amikor úgy mentem el mellette az utcán a gimis barátnőimmel, hogy inkább nem köszöntem neki, mert cikinek tartottam a többiek előtt. Volt apám, de mégsem."

„Hegekkel a testemen is sebezhetetlen vagyok" – egy nő újjászületése

VIM – 2016.07.10. – WMN

Vasárnap esti olvasmány, egy császármetszés igaz története, amelyben nemcsak egy kisbaba, de egy új asszony is megszülethetett.

Ösvények a pokolba – Amikor a kedves fiú lassacskán vadállattá válik

VIM – 2016.07.09. – WMN

Hosszú évek kínszenvedése kellett ahhoz, hogy végre lehulljon a hályog a szeméről, és Sarolta felismerje, hogy a férje beteg, akit soha nem tud megváltoztatni.

Agyő, lányok! – búcsú három barátnak hitt lánytól

VIM – 2016.07.05. – WMN

„Én felállok, és megyek tovább, mert már nem vívok szélmalomharcot." – Ha az élet téged sok mindenre megtanított, a régi barátok viszont még mindig, tizenöt évvel később is egy helyben toporognak, mi mást lehetne tenni?

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.