Videó

„Mindennap fölteszem magamnak a kérdést: miért pont én?" – A túlélő: Sipos Péter

Videó – 2016.08.31. – WMN

Élsportolónak készülsz, korosztályod egyik legjobbja vagy, ez már tizenkét éves korodban is jól látszik. Arra készülsz, hogy fölteszed rá az életed. És akkor kiderül, hogy a sors más utat szánt neked... Péter kamaszkorában rák miatt elveszítette a jobb karját. Hogy lehet ezt ép ésszel túlélni? Hát, így. A túlélő: Sipos Péter.

Így készül az Elviszlek magammal - Nézz be a kulisszák mögé!

Videó – 2016.07.13. – DTK

Hol vannak a kamerák? Hogyan zajlik a forgatás? Ki a sokat emlegetett „Sanyi"? És miként viselte Alföldi Róbert, hogy a szokásosnál eggyel több kamera kísérte az Elviszlek magammal évadzáró felvételén? Így készül DTK műsora, nézz be a kulisszák mögé!

Király Gábor: „Az emberek éhesek a sikerre, az örömökre!" – Elviszlek magammal KÜLÖNKIADÁS

Videó – 2016.07.06. – DTK

Naná, hogy miatta összeállt az Elviszlek-stáb a nyári szünetben! DTK exkluzív interjúja Király Gáborral, a magyar futball-válogatott kapusával sikerről, szurkolókról, hazatérésről, „kapusflúgról", feleségről, gyerekekről, Christiano Ronaldóról... És még azt is elmondja, hogy szerinte kinek van esélye megnyerni az EB-t.

Levél kamaszkori önmagunknak – Nagyon személyes videóval!

Videó – 2016.07.01. – WMN

Vajon mi mondanivalónk lehet tinédzser önmagunknak a mostani fejünkkel? Magunkat is megleptük azzal, hogy mennyi minden. És a videót elnézve teljesen a saját hatásunk alá kerültünk...

Alföldi Róbert: Szeretem ezt az „átkozott" országot – Elviszlek magammal – 2. évad, finálé

Videó – 2016.06.29. – DTK

Nem is nagyon lehetett volna más az Elviszlek magammal második évadának fináléjában, mint a külföldi rendezései után nemrégiben hazatért Alföldi Róbert. Mondhatni, közkívánatra.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.