Van-e lelki oka a ráknak? – Karafiáth Orsolya és Szentesi Éva vitája, moderál: DTK

Élet – 2016.08.23. – DTK

Ritka dolgot mutatunk. Egy meglehetősen fontos kérdésben vitatkozik két teljesen másként gondolkodó ember. Higgadtan, intelligensen, mégis nagyon izgalmasan. Karafiáth Orsolya író-költő vs. Szentesi Éva aktivista, WMN-szerző.

Katinka és Shane a vérzivatarban

Élet – 2016.08.07. – DTK

Katinka és Shane elképesztő szombat esti riói győzelme nemcsak a világ összes többi úszója fölött aratott dicsőséges diadal. Hanem egy csodálatosan és diszkréten feltartott középső ujj.

Így készült Albert Einstein ikonikus nyelvkiöltős fotója

Kult – 2016.07.28. – DTK

Valójában kire nyújta ki a nyelvét Einstein?

„Kedves olvasó, hozzámentem feleségül!" – Íme, a hét (az év?) legromantikusabb lávsztorija

Élet – 2016.07.21. – DTK

Gyerekek, ez az a történet, amitől a mi főszerkesztőnk valósággal repkedett az irodában, miközben írta. Kiderült DTK-ról, hogy a lelke legmélyén egy elképesztően romantikus nőszemély, akinek iszonyú kevés ideje van az írásra, de azért nem bírta ki, hogy ne ossza meg mindannyiunkkal ezt a true storyt. Az a helyzet, hogy van remény!

Tóth Vera: Ez az én testem, az én döntésem, az én életem – exkluzív interjú

Élet – 2016.07.19. – DTK

Mi vitte rá Tóth Verát arra, hogy gyomorszűkítő műtétnek vesse alá magát? Miért akar megszabadulni testsúlyának csaknem felétől valaki, aki korábban többször (például nekünk is) azt mondta: úgy szereti magát, ahogy van? Hogy érezte magát túlsúlyosan, és mit jelent neki most a fogyás? Csak a WMN-en, nagyon őszintén: Tóth Vera.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.